GGZ

Praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ)

Bij problemen van psychische of psychosociale aard worden verschillende huisartsen in Zeeuws-Vlaanderen ondersteund door een praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ). De POH-GGZ beschikt over de juiste expertise om psychische of psychosociale klachten snel te herkennen.

Verwijzen

Indien mogelijk kan de POH-GGZ je in de huisartspraktijk behandelen. Soms is het nodig om door te verwijzen naar de generalistische basis-GGZ of de specialistische GGZ. Dat gebeurt altijd in overleg met jou en de huisarts.

Nucleus Huisartsen-GGZ

Nucleuszorg werkt aan de  hand het GGZ-zorgprogramma van Nucleus Huisartsen-GGZ met een aantal huisartsen in de regio samen, om de GGZ-zorg vanuit de huisartspraktijk te optimaliseren. We ondersteunen de huisartsen en POH’s-GGZ in het bieden van de juiste zorg op de juiste plaats. Dat doen wij o.a. door het organiseren van scholingen voor de POH’s-GGZ, het gebruik van vragenlijsten en het aanbieden van eHealthmodules, waarmee je zelf aan de slag kunt.

Het kan zijn dat je op een factuur de benaming ‘Nucleus Huisartsen-GGZ’ ziet staan, ook al heb je geen gebruik gemaakt van de POH-GGZ. Dat heeft te maken met de inrichting van het contract dat we hebben met de zorgverzekeraars. Het bedrag gaat niet van je eigen risico af en je ontvangt ook geen factuur hiervoor.

Online informatie GGZ

Nog niet beschikbaar

Nog niet beschikbaar

Meer online informatie 

Websites met algemene informatie over voeding, medicijnen, gezond leven, enz...

We hebben deze bij elkaar verzameld en je vindt er informatie die nuttig kan zijn wanneer je extra aandacht wilt geven aan uw geestelijke gezondheid of te maken hebt met andere gezondheidsproblemen. Klik op onderstaande knop.

Lees meer

 

Logo Nucleuszorg

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.